Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Pametni korektor za leđa i kičmu sa senzorom

Loš položaj tela je doveo do toga da svakodnevno osećate bol u leđima? Ispravite držanje za kratko vreme ovim pametnim korektorom za leđa i kičmu!

1,699.00 RSD

Zbogom bolu u leđima !

Ispravite ramena i kičmu i rešite se bola u leđima na duže staze!

s3-4.jpg

Stvaranje zdrave navike

Ovaj korektor povlači ramena unazad i vraća kičmu u prirodan položaj. Svakodnevno korišćenje istog, istreniraće Vaš mozak da stvori naviku, te ćete i bez korektora krenuti da držite leđa u ispravnom položaju.

Vibriranje senzora

Ugrađeni pametni senzor vibrira iste sekunde kada zapazi čak i blago odstupanje od ispravnog položaja tela. Ukoliko krenete da savijate ramena ili se grbavite, senzor će zavibrirati i podsetiti Vas da se ispravite.

Lagan i neprimetan

Trake su izrađene od izuzetno tankog, mekanog materijala. Pružaju neverovatnu udobnost i potporu, a dužina se lako može podesiti. Neće Vas ometati tokom svakodnevnih aktivnosti.

Rezultati za samo 3 nedelje !

Ukoliko korektor nosite samo 2 sata dnevno, već nakon 3 nedelje ćete osetiti i videti znatnu razliku u svom držanju. Posle 90 dana, više Vam neće ni biti potreban!

s5-2.jpg

Dopunjiva baterija

Korektor za pravilno držanje leđa ima litijumsku bateriju od 500mAh. Potrebno je puniti je samo 2 sata putem USB kabla i ona će trajati čak 15 dana.

s4-3.jpg

Za sve uzraste

Ukoliko ste primetili da Vaše dete ima problema sa držanjem tela, poklonite mu ovaj korektor za ispravljanje držanja kičme. Podjednako dobre rezultate daje i kod odraslih, kao i kod starijih korisnika.

s1-1.jpg

Jednostavno za korišćenje

Navucite korektor kao što biste obukli prsluk. Pritisnite senzor na poleđini da pokrente uređaj. Ispravite se na trenutak kako bi korektor zapamtio položaj tela, i on će nastaviti da Vas podseća da se ispravite.

Popust 37%

Pametni korektor za leđa i kičmu sa senzorom

Ocena 4.9/5

1,699.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Pakovanje sadrži: 

  • Pametni pojas za leđa i kičmu
  • USB kabl
  • uputstvo

 

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Mira Manojlović

Nisam ni primetila kada mi se položaj tela promenio jer se sve dogodilo tako postepeno i brzo. Oduševljena sam!

5/5

Lena Stojković

Nema više ni bola i lošeg držanja tela. Izgledam i osećam se mnogo zdravije.

5/5

Maja Novaković

Nema mu zamene! Leđa me više ne bole, a držanje se znatno poboljšalo!

5/5

Ivan Radojković

Imam samo reči hvale za ovaj pojas. Ramena me više uopšte ne bole!

5/5

Jovana Stašević

Kupila sam ovo za svog sina i posle samo par nedelja držanje mu se jako promenilo, da mu gotovo ni ne treba korektor više.

5/5

Zoran Raković

Zbog previše provedenog vremena za kompjuterom, pogoršao mi se i položaj tela. Međutim, ovaj pojas je sve to iskorenio za vrlo kratko vreme!

OBAVESTENJE O ISPORUCI PAKETA TOKOM PRAZNIKA :

Sve porudžbine koje nam stignu 30.04. posle 13h pa na dalje, isporučivaće se na adrese 8.05.2024. zbog predstojećih praznika.

Srecne praznike Vam želi Atraktivno.rs