Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 45%

Dispenzer za namirnice

1,999.00 RSD 1,290.00 RSD

Ukoliko ste oduvek želeli da u svojoj kuhinji napravite kutak za žitarice, kikiriki, bademe, bombone i slične namirnice i da ih pritom organizujete tako da deluju kao da se nalazite u prodavnici zdrave hrane, onda je naš dozator idealno rešenje za Vas!

Osim što ovim praktičnim proizvodom možete da dozirate namirnice i odredite uvek količinu porcije, dozator ima  jedinstven mehanizam jednosmerne cirkulacije – što zapravo onemogućava prolazak insekata i dodatno čuva namirnice.

Najkvalitetnija plastika i vakumski poklopac od kojih je napravljen dozator, čine ga otpornim na vlagu, a hrana u njemu ostaje dugotrajno sveža. Pored toga, dozator je providan, tako da ćete uvek moći da pratite koliko je namirnica ostalo u njemu.

Ušteda prostora u kuhinji i dobra organizacija, su svakako neke od najvažnijih stavki prilikom svakodnevnog funckionisanja, a što će Vam ovaj dozator definitivno obezbediti.

Opis

Dozator za žitarice, šećer, pasulj, začine…

Ukoliko ste oduvek želeli da u svojoj kuhinji napravite kutak za žitarice, kikiriki, bademe, bombone i slične namirnice i da ih pritom organizujete tako da deluju kao da se nalazite u prodavnici zdrave hrane, onda je naš dozator idealno rešenje za Vas!

Osim što ovim praktičnim proizvodom možete da dozirate namirnice i odredite uvek količinu porcije (što je idealno za sve one koji su na dijeti ili jednostavno vode računa o ishrani i žele uvek da znaju koliko su pojeli), dozator ima  jedinstven mehanizam jednosmerne cirkulacije – što zapravo onemogućava prolazak insekata i dodatno čuva namirnice.

Najkvalitetnija plastika i vakumski poklopac od kojih je napravljen dozator, čine ga otpornim na vlagu, a hrana u njemu ostaje dugotrajno sveža. Pored toga, dozator je providan, tako da ćete uvek moći da pratite koliko je namirnica ostalo u njemu i kada je vreme da ga dopunite novim namirnicama.

Ušteda prostora u kuhinji i dobra organizacija, su svakako neke od najvažnijih stavki prilikom svakodnevnog funckionisanja, a što će Vam ovaj dozator definitivno obezbediti. Jednostavno ga zalepite na mesto koje želite i on će biti pričvršćen za podlogu  tako da ga opterećenje ne može pomeriti, pritom neće zauzimati prosotr na policama u kuhinji dajući joj moderan izgled.

Lakim pritiskom na dugme, pokrećete uređaj i kontrolišete količinu namirnica koju želite u tom trenutku da iskoristite.

Održavanje dozatora Vam definitivno neće biti problem – samo ga prebrišite ili operite i nastavite sa svakodnevnom upotrebom, vodootporan je i zahteva veoma malo vremena za čiščenje.

Ovaj fantastičan organizator i dozer za namirnice možete pronaći Samo u Alex Shop prodaji. Proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Karakteristike Proizvoda

  • Materijal – plastika;
  • 1500ml zapremina jednog dozera;
  • Dimenzije 11,5x 9,5×25,5cm;
  • Jednosmeran mehanizam cirkulacije namirnica;
  • Vakumski poklopac;
  •  Otporan na vlagu, dodatna svežina i dugotrajnost namirnica;

Dodatne informacije

Varijacija

1x1290rsd, 2x1190rsd, 3x1090rsd