Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 41%

2u1 flašica i organizator za lekove

990.00 RSD

Predstavljamo Vam PAMETNU KAPSULU – flašicu sa pregradama za sedmodnevnu terapiju, najboji način da svoje tablete uzimate na vreme, bez zakašnjenja ili slučajnog preskakanja.

Sve što Vam treba je od sada u jednom praktičnom organizeru. Vodeći računa o dizajnu, veličini, obliku i korisnosti, ideja o Pametnoj kapsuli je pretvorena u stvarnost i sada olakšava život ljudima koji moraju redovno uzimati lekove – širom sveta.

Jednostavna za korišćenje – u svakom trenutku i na bilo kom mestu!

Opis

Organizacija lekova uz pomoć pametne kapsule je maksimalno olakšana.

Elegantni dispanzer za pilule staje u Vaš džep, montira se na flašicu u obliku kapsule i lako skida sa nje. Podeljen je na 7 pregrada, kako biste svoju nedeljnu terapiju organizovali po danima. Na ovaj način se ne može desiti da preskočite da popijete lek i zaboravite na to, ili da se pitate da li ste uzeli lek ili ne. Od sada to jednostavno možete proveriti tako što ćete otvoriti pregradu za taj dan.

Poklopac Pametne kapsule se skida i pretvara u šolju, tako da Vam dodatni pribor nije potreban. Flašica je dizajnirana da se ne kotrlja i ne prevrće, pa će čvrsto stajati kako god da je postavite.

Napravljena je od izdržljive plastike, tako da će Vam trajati dugo.

Za bolji i kvalitetniji život Vas i Vaših voljenih.