Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 39%

5 u 1 multifunkcionalni držač čaša u automobilu

1,390.00 RSD

Ako ste u stalnoj žurbi, ne stižete kod kuće ni jutarnju kafu da popijete, pa usput i zaboravljate gde ste ostavili stvari koje su Vam neophodne za taj dan, kao što su ključevi, naočare, punjač, novac ili telefon – rešenje je jednostavno! Pre nego što uđete u automobil ponesite sa sobom omiljeno piće, sitne stvari iz ruku smestite između dva sedišta i od svog automobila imate sopstveno malo carstvo.

Ali šta ako je Vas automobil tako dizajniran da između sedišta nemate nikakvu pregradu, piće Vas samo ometa u vožnji, a stvari padaju po podu? U tom slučaju Vam je neophodan univerzalni držač čaša i organizer sitnih stvari i gedžeta – Cup Holder 5 u 1.

Montira se lako i jednostavno, stvara dodatni prostor u kolima i pomaže da budete skoncentrisani na vožnju. Samo se zaglavi između sedišta i središnjeg dela, bez šrafova, lepljenja ili dodatnih pomagala i spremni ste za ugodno putovanje.

Kompaktnog i modernog dizajna, u isto vreme može držati 3 pića, kao i odabrane stavke u ostale 4 pregrade.

Podesivi Cup Holder sa svojih 5 funkcija obavezan je deo Vašeg automobila ukoliko se mučite sa sitnim stvarima koje nemate gde.

Može služiti kao držač telefona, pića, čaša, naočara, kartica i sitnog pribora.

Pogodan za gotovo sve vrste automobila, stvoren za sve modele koji nemaju već ugrađene pregrade za odlaganje stvari koje svakodnevno nosimo sa sobom.