Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Autić koji ide po zidovima

Treba Vam pomoć pri odabiru poklona za Vašeg mališana? Želite da mu kupite igračku koja mu neće dosaditi tako brzo? Garantujemo da nećete pogrešiti ukoliko svom detetu poklonite ovaj neverovatan autić za kojim je ceo svet poludeo!

3,500.00 RSD 2,299.00 RSD

Igračka koja prkosi gravitaciji !

Zahvaljujući naprednoj, neponovljivoj tehnologiji izrade, naš magični automobil se ne obazire na znakove fizike. Kreće se po horizontalnoj, uspravnoj, ali i po kosoj liniji.

s41-4.jpg

Izvodi različite trikove

Autićem možete upravljati uz pomoć daljinskog upravljača. Istražite raznorazne akrobacije koje imate u ponudi i učinite da se autić okreće u krug, pravi obrtaje oko svoje ose, ili ostale impresivne trikove.

Vožnja po različitim površinama

Bez obzira na teksturu površine na koju ga postavite, autić će se nesmetano kretati svojom putanjom. Tepih, parket, pločice, laminat, trava, ili beton ne utiču na brzinu kretanja ovog minijaturnog vozila.

Bez granica

Za razliku od milion drugih autića na koja su deca navikla i koji im brzo dosade, naš autić se može kretati i po zidovima, prozorima, pa i plafonu. Čak i kada je prostorija relativno mala, autić svoju stazu može produžiti po zidovima.

Zabava za decu i odrasle !

Ni sami roditelji i njihovi prijatelji neće ostati imuni na ovu zarazno zabavnu igračku. Oduševiće decu svih uzrasta, od 3 do 103 godine!

s5-22.jpg

Deca će zaboraviti na telefone

Ovaj autić ima moć koja će impresionirati Vaše dete do te mere da će zaboraviti na svoj telefon i kompjuter. Napokon će pronaći istinsku zabavu i razonodu u realnom svetu, te će svesti korišćenje telefona na minimum.

s32-4.jpg

LED svetla različitih boja

Pri svakoj promeni pravca, aktiviraju se štop svetla u crvenoj boji i farovi u plavoj boji. Ovakav detalj čini vožnju autića još uzbudljivijom i autentičnijom.

s6-26.jpg

Izuzteno kvalitetan materijal

Izrađen je od visokokvalitetne plastike koja se ne može oštetiti čak ni ukoliko autić padne s plafona ili sa neke druge visine. Gotovo je neuništiv, tako da se ne morate plašiti da će ga Vaše dete tek tako uništiti ili razbiti.

Popust 34%

Autić koji ide po zidovima

Ocena 4.9/5

3,500.00 RSD 2,299.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Dimenzije: 14cm x 7cm

Boja: crvena, plava

Napajanje: 6 baterija 1,5 V (nije uključeno u pakovanju)

Dodatne informacije

Boja

Crvena, Plava

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.