Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Beskontaktni detektor napona 12 - 1000V

Ne igrajte se sa strujom, jer je dovoljna mala samo mala nepažnja za užasne posledice! Imajte uvek pri ruci jedan beskontaktni tester napona kako biste sve odradili besprekorno i profesionalno

999.00 RSD

Bezbedna detekcija napona!

Želite da proverite da li su neke žice pod naponom? Nema problema! Samo prislonite tester na golu žicu i uverite se u roku od nekoliko sekundi bez rizika i opasnosti!

Svetlosni signal

Kada tester dođe u kontakt sa žicom, zasvetleće lampica na testeru kao znak da je napon detektovan! Lampica je savršena i za majstorisanje u mrklom mraku, jer Vam pruža osvetljenje!

Potpuno bezopasno

Korišćenjem ovog alata, sprečavate bilo kakav direktan kontakt sa golim žicama i strujom. Ukoliko lampica zasvetli, znaćete da morate biti jako oprezni, a ukoliko ne zasvetli, napona nema, te možete pipati i golim rukama.

Izuzetno precizni rezultati

Beskontaktni tester u 100% slučajeva daje tačne i izuzetno precizne rezultate. U interesu nam je Vaša bezbednost tokom rada, te je ovaj proizvod nezamenljiv u ovakvim situacijama!

Rukujte lako i bez komplikacija!

Izrađen od kvalitetnog ABS materijala koji je otporan na habanje i sprečava provođenje struje! S obzirom da radi na baterije, nema dosadnih kablova tokom rukovanja – sve je rako lako, a profesionalno!

s4

Za pofesionalnu i ličnu upotrebu

Ovakav alat je neophodan svakom domaćinstvu, a pogotovu električarima koji su u svakodnevnom kontaktu sa strujom! Budite i Vi profesionalac, čak iako nemate iskustva!

s5

Za razne poduhvate

Dizajniran je u vidu olovke, te je vrlo praktičan za nošenje i skladištenje. Uvek Vam može stajati u džepu dok radite oko utičnica, žica, prekidača, rasvetnih uređaja, itd.

s6

Automatsko gašenje

akon što završite posao, odložite tester, a on će se radi štednje napona sam ugasiti, tako da ni baterije nećete menjati često. Ekonomično, a kvalitetno rešenje za razne majstorije!

Popust 38%

Beskontaktni detektor napona 12 - 1000V

Ocena 4.9/5

999.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Vrsta ispitivanja : 1-polni

Pokazivanje napona : LED

Beskontaktna detekcija napona : Da
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.