Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Dekorativna spiralna rasveta

Moderni dizajn sa izdubljenim detaljima koji stvaraju efekat spirale svetla. U poređenju sa standardnom LED zidnom lampom, ova LED zidna lampa sa spiralnim dizajnom je još jedinstvenija i privlačnija, može lepo ukrasiti vašu sobu, dodajući toplu i prijatnu atmosferu.

900.00 RSD

Dizajn i boje za savršen estetski dodir i ambijent

Kućište je izrađeno od aluminijuma, čvrsto, trajno, lepo i elegantno. Dolazi u različitim bojama koje će vam pružiti divan osećaj pod ovim svetlom.

Visok kvalitet

LED svetlo, karakteriše se visokom efikasnošću i štednjom energije.

Jednostavna instalacija

LED lampa dolazi sa potrebnim priborom za montažu. Dizajnirano je za montiranje na zid, tako da ga možete instalirati prema vašim željama. Kompaktnih dimenzija, može se montirati na zid/površinu, žično se instalira, bez potrebe za komplikovanim postavljanjem.

Široka primena

Pogodno za dnevne sobe, zabave, barove, spavaće sobe, kuhinje, restorane, kafiće ili bilo koje druge prilike za osvetljenje i dekoraciju u vašem domu!

Kreativna dekoracija i prilagodljivost

Ovakva vrsta rasvete pruža mogućnost kreativne dekoracije enterijera, omogućavajući personalizovane svetlosne postavke za različite prilike ili raspoloženja.

product-image-1552077392-700x700-3.jpg

Bezbedno i efikasno

Nema UV ili infracrvenog zračenja i niska potrošnja energije. Industrijski dizajn za odvođenje toplote obezbeđuje dug vek trajanja.

product-image-1419277750_480x480.jpg

Daljinsko upravljanje za praktičnost

Ugrađeni daljinski upravljač omogućava korisnicima da jednostavno biraju željene boje, intenzitet svetlosti i prelaze između različitih svetlosnih režima.

S983bbb9a2f204377a8a736eb37e7974e0-2.jpg

RGB LED tehnologija za vizuelnu raznolikost

Kombinacija crvenih, zelenih i plavih LED svetala omogućava širok spektar boja i efekata za kreiranje raznolikih svetlosnih atmosfera.

Popust 9%

Dekorativna spiralna rasveta

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Napon: 90-260V
Izvor napajanja: AC (iz mreže)
Materijal: Aluminijum
Površina osvetljenja: 1-3 kvadratna metra

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Milica Vasić

Ova lampa je čista magija!

5/5

Anđela Stefanović

Savršeno se uklapa u moj enterijer, pružajući prijatnu i opuštajuću svetlost.

5/5

Bojan Rakić

Lakoća upotrebe i fantastična svetlosna raznolikost čine ovu lampu izvanrednom. Nema sumnje da je postala neizostavni deo mog svakodnevnog ambijenta.

5/5

Teodora Jovanović

Ne samo da je ova lampa vizuelno zadivljujuća, već i njen dugotrajan vek trajanja čini je izvanrednom investicijom. Preporučujem je svima.

5/5

Andrea Teodosić

Jednostavno sam oduševljena kako ova LED lampa transformiše atmosferu prostora. Moji gosti je konstantno primete i hvale.

5/5

MIhajlo Bjelić

Fasciniran sam kvalitetom ove lampe. Boje su jasne i intenzivne, a mogućnost podešavanja svetlosnih efekata je fantastična.