Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Električna pumpa za balone

Koliko puta Vam se desilo da Vam se zavrti u glavi ili da krenete da vidite zvezdice nakon dužeg perioda duvanja balona? Ne dozvolite da se takav nemio scenario ponovi – naduvajte balone električnom pumpom!

900.00 RSD

Brže, bolje, efikasnije !

Nema potrebe da svojim plućima uskratite vazduh radi naduvavanje balona. Električna pumpa za balone će uraditi sav posao umesto Vas.

s5-6.webp

Više balona za manje vremena

Zahvaljujući dvema mlaznicama, naša električna pumpa napumpava balone za samo par sekundi. Samim tim, moći ćete da naduvate desetine balona dok ste rekli keks. Uštedeće Vam vreme, živce, ali će i poštedeti Vaša pluća.

Pomoć pri organizovanju žurki

Kada želite da ulepšate prostor za žurku ili veselje, morate da naduvate mnogo balona kako biste postigli željeni efekat. Zahvaljujući našoj pumpi, to neće biti problem.

Laka i prenosiva

Pumpa je izuzetno lagana, pa je možete poneti sa sobom gde god poželite. Vaša prijateljica želi da pripremi žurku povodom proslave rođendana? Nema problema! Možete joj odneti pumpu bez ičije pomoći.

Za sve prilike !

Provedite više vremena veseleći se, a manje vremena na samu pripremu veselja. Električna pumpa će Vam uštedeti vreme pri duvanju balona za rođendan, svadbu, diplomiranje, itd.

s3-14.jpg

Različiti nastavci

U zavisnosti od veličine balona, možete prilagoditi nastavke koje dolaze kao sastavni deo pumpe. Manji nastavak možete lako našrafiti na mlaznicu ukoliko je balon koji pumpate manji, a suprotno možete učiniti u slučaju većih balona.

s2-9.jpg

Bez gubljenja daha

Naduvavanje više balona ustima će Vas nesumnjivo ostaviti bez daha u nekom trenutku, pa ćete možda osetiti i blagu vrtoglavicu. Dopustite da Vas naša električna pumpa poštedi bespotrebne muke.

s4-5.webp

Visoka efikasnost

Pumpa može bez problema naduvati balone svih tipova, bilo da se radi o balonima napravljenim od folije ili lateksa. Ne morate brinuti o materijalu – jednostano stavite balon na mlaznicu i balon će se napumpati gotovo istog trenutka.

Popust 9%

Električna pumpa za balone

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Snaga: 600W

Napajanje: 220v

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Milena Manojlović

Ne mogu vam ni objasniti koliko mi je ova pumpa olakšala život s obzirom da sam organizator žurki i stalno koristim balone kao dekoraciju.

5/5

Pavle Jovanović

Savršena pumpa za žurke, rođendane, i slično. Naduvava balone za par sekundi samo

5/5

Milan Novaković

Nemam šta da kažem sem da se zahvalim ljudima koji su ovo smislili. Uspem i po 15 balona da naduvam za 2 minuta!

5/5

Jovan Radojković

Spasilo me silnog iskašljavanja pri duvanju balona jer sam ranije morao ustima da duvam balone.

5/5

Goran Janićijević

Ovo je moćna mašina spakovana u maleni kompresor. Radi izvanredno!

5/5

Stefan Milošević

Odlična pumpa za svakojake potrebe. Mislim da svima može da posluži. Znam da meni jeste, i to pri organizovanju rođendana za sina.