Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Fleksibilna LED lampa za popravke PUNJIVA

Da li ikada poželite da imate treću ruku koja će Vam držati baterijsku lampu dok Vi popravljate auto? Prostor ispod haube može biti jako mračan, što dodatno otežava proces popravke. No, ne brinite. Naša specijalna lampa za auto će Vas rešiti tih problema jednom za svagda!

2,199.00 RSD

Sjajan izvor svetlosti

Lampa za auto obasjava svaki deo, ugao, i krivinu prostora ispod haube!

5.png

Fleksibilne trake

Lampa je sa obe strane povezana fleksibilnim trakama koje se kače za ivice haube i time fiksiraju lampu. Jako su rastegljive (preko 180cm) i lako se prilagođavaju haubama svih veličina!

Neklizajuće kuke

Unutrašnji deo kuka je obložen slojem gume koja igra glavnu ulogu u sprečavanju klizanja traka i mrdanja lampe tokom korišćenja. Takođe sprečavaju guljenje i udubljenje haube.

3 svetlosna režima

U zavisnosti od svojih potreba i okolnosti, možete podesiti jačinu svetlosti i izabrati jedan od 3 režima – jako, srednje, i slabije osvetljenje.

Uvek nadohvat ruke

Lampa je vrlo mala i lagana, što je čini izuzetno praktičnom za čuvanje jer ne zauzima mnogo mesta u automobilu!

2.jpg

Za različite scenarije

Pored haube, ovu lampu možete koristiti i u druge svrhe, kao što je popravljanje donjeg dela karoserije. Jednostavno pričvrstite lampu za obe strane mehaničarske ležaljke i uključite lampu po potrebi.

6.jpg

USB punjenje

Jedna od najpraktičnijih odlika ove lampe je to što je možete dopuniti na kraju dana. Sve što je potrebno da uradite jeste da je povežete USB kablijem sa utičnicom i za par sati baterija će biti puna.

1.png

Lako odlaganje

U paketu dobija i torbicu za odlaganje. Kada Vam više nije potrebna, lampu jednostavno možete sklopiti i odložiti u torbicu do narednog korišćenja.

Popust 39%

Fleksibilna LED lampa za popravke punjiva

Ocena 4.9/5

2,199.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

  • 60 širokougaonih LED dioda
  • 2 punjive Li-Ion baterije od 2200mAh
  • 3 svetlosna režima
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.