Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Interaktivna trkačka avantura

Spoj zabave i edukacije!

1,599.00 RSD

Odvojte svoje dete od računara

Deca su sve više vremena počela da provode uz ekrane. Ne dozvolite da se i Vaše dete navikne na to, a to će te postići pružajući im inovativnu i interesantnu igračku. Na pravom ste mestu!

s2.jpg

Neverovatno zanimljiva igračka

Cilj je da vozite autić zaobilazeći ostale automobile na putu. Što duže izdržite, Vaš skor je bolji, a zvučni efekti će igru učiniti još zabavnijom!

Upravlja se pomoću malog volana

Igračka ima jednu jedinu kontrolu i to je mali volan kojim skrećete levo i desno. Nema komplikovanih pravila, svako se može zabaviti!

Idealna za kvalitetno porodično vreme

Organizujte nedeljno popodne na okupu sa svojom decom. Možete se satima takmičiti I da uvek budete spremni za još jednu rundu! Mogućnosti su neograničene!

Razvija motoričke sposobnosti mališana

Mališani će pomoću ove igračke unaprediti svoju motoriku! Prisutan je konstantan fokus i neprestano upravljanje mini-volanom!

s5-3.webp

Uvek i svuda sa Vašim detetom

Olakšajte duga putovanja svom detetu – može se zabaviti u kolima, autobusu, avionu. Igračka je idealna i za čekaonice – detetu, a i Vama će vreme proći duplo brže!

s3.jpg

Budi takmičarski duh

Uvek je poželjno biti pomalo i takmičarski nastrojen. To nas gura ka napredi pomaže nam da na vreme krenemo da rešavamo probleme i zadatke pred sobom – stvorite tu naviku deci na suptilan i zabavan način.

Savršen poklon

Ukoliko ne znate šta da poklonite detetu, imamo savršen predlog za Vas. Interaktivna trkačka avantura će obradovati baš svako dete i sprečiti dosadu.

Popust 41%

Interaktivna trkačka avantura

Ocena 4.9/5

1,599.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Materijal: ABS

Boja: crna

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.