Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Korektor - Roler za reparaciju zidova

Profesionalno sanirajte sve nepravilnosti koje uočite na zidu!

1,199.00 RSD

Ispravite sve neravnine na zidu !

Pojavila se manja ili veća pukotina na zidu? Površina zida je neravna i to Vam smeta? Ne brinite, tu je naš roler da sanira sve očas posla!

Brzo i lako

Trebaće Vam samo nekoliko minuta da sredite sve do perfekcije. Samo pređite rolerom preko problematične regije. Nakon toga samo sačekajte malo da se osuši – I to je sve!

Bez dodatnog alata

Zaboravite na četkice, valjkove, kofe sa materijalom i nered koji biste napravili sanirajući problem na bilo koji drugačiji način! Uz naš roler je sve daleko lakse!

Zid će biti kao nov

Kao da nikada niste ni imali rupu na zidu! Sve će izgledati kao novo i tek okrečeno od strane profesionalca. Oduševiće Vas efikasnost ovog izvanrednog rolera.

Uklanja čak i tragove mastila !

Deca su crtala po zidu hemijskim olovkama, flomasterima ili bilo kojim drugim bojicama? Naš roler će ukloniti svaki trag na zidu bez ikakve naznake da je malo umetničko delo bilo na zidu.

Velika ušteda

Uštedite dragoceno vreme, novac, a i živce koristeći magični roler. Bez ičije pomoći ćete rešiti problem koji bi Vam inače oduzeo drastično više vremena!

Praktično rešenje

Roler je veoma jednostavan za upotrebu, ne ispušta jake mirise i potpuno je bezbedno boraviti u sobi neposredno nakon saniranja zida.

Učinite svoj dom prijatnijim

Konačno Vas više neće nervirati ta jedna rupa na zidu koju pokušavate da ignorišete, ali Vam ne ide! Sada će Vam svakodnevni život biti lakši, a dom lepši.

Popust 40%

Korektor - Roler za reparaciju zidova

Ocena 4.9/5

1,199.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Težina: 180g

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.