Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

LED punjiva neonka prenosiva

Našli ste se u previše mračnoj prostoriji, a nemate nikakvu sijalicu ili baterijsku lampu pri ruci? Izbegnite takve situacije i unapred se opremite LED punjivom neonkom!

1,799.00 RSD

Savršen spoj praktičnosti i ekonomičnosti

LED neonka će postati neizostavni deo Vaše svakodnevice. Držite je pri ruci i osvetlite svaki ugao svake prostorije!

s1-7.jpg

Ekstra jako svetlo

Neonska sijalica ove prenosive lampe emituje izuzetno jako svetlo. Svetlost dopire i do nekoliko metara distance od mesta na kom je neonka postavljena, što je čini idealnom i za manje, ali i za veće prostorije.

Ušteda energije i novca

Ova jedinstvena neonka se napaja litijumskom baterijom, a troši samo 20W / 40W što je i najvažniji faktor koji produžava životni vek same neon sijalice. Takođe, baterija se može dopuniti na klasičan način, USB kablom.

Lagana i prenosiva

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj, ali laganoj strukturi, LED punjivu neonku je vrlo lako preneti s mesta na mesto, ili je nositi sa sobom. Nije glomazna i ne stvara dodatan teret korisniku.

Vaša desna ruka u slučaju nestanka struje

LED punjiva neonka je posebno korisna za nepredviđene i neizbežene okolnosti kao što je neočekivani nestanak struje kod kuće ili na poslu.

s5-8.jpg

3 nivoa osvetljenja

Ova spasonosna lampa nudi 3 nivoa osvetljenja – slabije, srednje, i jako svetlo. Naša preporuka je da slabije svetlo koristite za manje prostore, dok najjače svetlo možete izabrati kada su u pitanju veće prostorije.

s2-7.jpg

Može se stacionirati

Na samom vrhu lampe nalazi se kukica koju možete zakačiti na bilo koji ekser ili drugi predmet sličnog oblika, i time postaviti i fiksirati lampu onako kako Vama odgovara.

s6-7.jpg

Za različite scenarije

Široki spektar primene je samo još jedna korisna olakšica ove neonke. Možete je koristiti u garaži, radionici, na kampovanju, poslu, ili, u hitnim, nepredviđenim okolnostima kao što je nestanak struje.

Popust 33%

LED punjiva neonka prenosiva

Ocena 4.9/5

1,799.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Jačina: 60W

Dimenzije: 52cm

Zaštita: IP65

Životni vek: 20000 sati

Baterija: litijumska

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Marko Manojlović

Iako je lampa relativno mala, zaista je jaka. Ja je koristim svakodnevno u svojoj automehaničarskoj radionici i prezadovoljan sam.

5/5

Jovan Novaković

Kada sam bio s društvom na kampovanju, poneo sam ovu lampu i mogu vam reći da nam je bila od ogromne pomoći dok smo došli do kamp regije.

5/5

Jovana Stašević

Baterija duže traje od očekivanog! Juče sam s porodicom provela čitav dan napolju i uveče je lampa još uvek svetlo sijala i obasjala nam put do kuće.