Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Magična Četka igračka

Da li se Vaše dete često žali da mu je dosadno iako ste mu već kupili tonu igračaka? Garantujemo da će naša magična igračka odagnati dosadu u tren oka!

900.00 RSD

Idealan vid zabave za sve uzraste !

Obezbedite sate zabave svom detetu i njegovim prijateljima! Ova igračka baca monotoniju i dosadu u zaborav!

s6-18.jpg

Blještave šare u mraku

Specijalno dizajnirana četka ostavlja za sobom svetleći trag koji sija kada se svetla ugase. Vaš mališan će moći da pusti mašti na volju i iscrta raznorazne šare jednostavnim pokretima četke po platnu.

Više različitih šablona

Dostupno je preko čak 50 interesantnih šablona. Četkom iscrtajte kolonu kamiona, skup leptira, ili kreirajte morski svet na platnu – mogućnosti su beskrajne! Jednostavno pritisnite dugme na četki kako biste promenili šablon.

Jedinstveno umetničko delo

Ovakvu vrstu umetnosti Vaši mališani još uvek nisu iskusili. Beskrajno iscrtavanje i istraživanje novih šablona će ih naveti da uključe svoju maštu i stvore neverovatna magična umetnička dela.

Probudite kreativnu stranu kod mališana !

Korišćenjem ove četka-igračke, deca će moći da razviju i unaprede svoju kreativnu stranu. Postaće pravi mali kreativni genijalci!

s2-12.jpg

Mogućnost sopstvenih kreacija

Pored iscrtavanja šablona, deca takođe mogu da izaberu i takozvani “free-style” režim i kreiraju različite šare u svojoj režiji i bez šablona. Sve što treba da urade jeste da promene režim na bočnoj strani četke.

s3-16.jpg

Hobi za celu porodicu

Ukoliko želite da provedete više vremena sa svojim detetom, možete mu se pridružiti i zajedno stvarati nova dela. Ovakve zanimljive igre su jedan od najboljih načina da provedete kvalitetno vreme sa svojim mezimcem i zbližite se.

s4-7.webp

Odvaja decu od telefona

Naša magična igračka je toliko zabavna da će Vaš mališan zaboraviti na samo postojanje mobilnog telefona. Umesto previše vremena provedenog na telefonu, moći će da razvija svoju maštu i kreativnost u realnom svetu.

Popust 9%

Magična Četka igračka

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Napajanje: 2AA baterije

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.