Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Magično sredstvo protiv buđi i fleka

Ne dozvolite da Vam prva asocijacija na zimu i hladnije dane bude briga o vlagi i buđi na zidovima. Sasecite problem u korenu uz pomoć Magičnog sredstva protiv buđi i fleka!

999.00 RSD

Sprečite dalji razvoj problema!

Problem stvaranja vlage nije samo estetske prirode. Ukoliko se ne iskoreni na vreme, može dovesti do zdravstvenih problema, kao i do ubrzanog propadanja zidova. Reagujte brzo i pametno i smanjite rizik na minimum.

s6-1.jpg

Brzo i efikasno čišćenje

Specijalna formula deluje momentalno, te uklanja crne fleke i tačkice sa zidova u rekordnom roku. Više nećete morati da ribate zahvaćene površine ručno, već će ovaj sprej učiniti sve umesto Vas.

Jednostavno za korišćenje

Sve što treba da uradite jeste da nanesete sredstvo direktno na površinu na kojoj se buđ nalazi, ostavite da odstoji par minuta, i nakon toga pređete vlažnom krpom kako biste uklonili ostatak formule.

Recite zbogom neprijatnim mirisima

Jedan od propratnih i neizostavnih efekata vlage jeste neprijatan miris, koji ujedno može loše uticati i na zdravlje. Može izazvati alergijsku reakciju, otežano disanje, i još mnogo toga što je zapravo lako sprečiti jednostavnom upotrebom ovog sredstva.

Čisti zidovi = bolji kvalitet života!

Korišćenjem ovog magičnog sredstva ćete ne samo lakše disati u svom domu, već će Vaši zidovi takođe izgledati čistije i svetlije, pa ćete samim tim i uštedeti i na majstorske usluge kao što je gletovanje i krečenje zidova.

s4-1.webp

Dugotrajna zaštita

Nakon što ste završili posao i otkloniti fleke sa zidova, ono što se ne može videti golim okom jeste stvaranje zaštitnog sloja koji ima ulogu prevencije u slučaju daljeg stvaranja vlage i buđi.

s5-1.jpg

Bezbedno za okolinu

Sredstvo ne sadrži otrovne hemikalije koje mogu štetiti ljudima, životinjama i prirodi, kao što je formaldehid. Jedni od glavnih sastojaka su baktericid, razlagač, i oksidans, što čini ovo sredstvo bezbednim za korišćenje čak i bez maske.

s3.jpg

Idealno za svaku površinu

Bilo da se izvor buđi, bakterija, i neprijatnih mirisa nalazi u kupatilu na pločicama, zidovima, kadi, ili u hodniku, kuhinji, ili, pak, u automobilu, ovo sredstvo će ukloniti svaki trag buđi bez obzira na materijal.

Popust 38%

Magično sredstvo protiv buđi i fleka

Ocena 4.9/5

999.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Zapremina: 60ml

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.