Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Multifunkcionalni 8 u 1 alat

Za profesionalnu i ličnu upotrebu!

999.00 RSD

Čak osam šrafcigera u jednom!

Zamislite osam šrafcigera različitog oblika u istom alatu! Deluje kao san snova za svakog domaćina. Sada je to konačno realno uz ovaj multifunkcionalni 8 u 1 alat!

Budite spremni za svaku popravku

Uvek su u kući potrebne sitne popravke i šrafljenja. Spremno dočekajte takve situacije imajući u ruci ovaj fenomenalan alat – Zašrafite, odšrafite, zategnite, popravite – sve u tren oka!

Nema više gubljenja alata

Koliko puta Vam se samo desilo da izgubite neki šrafciger i nikako ne možete da ga nađete?! Sada je tome došao kraj, uvek će Vam sve biti na broju!

Kvalitetno i praktično

Izrađen je od kvalitetnog čelika koji je veoma čvrst i pogodan za svaki vid korišćenja. Ergonomski je dizajniran alat, tako da se lako rasklapa I udobno naleže na ruku dok ste u poslu.

Ugrađena LED lampa za bolju preglednost!

Poseduje čak I LED lampicu sa 6 dioda koja savršeno osvetljava radni prostor kada majstorišete u mračnim uslovima. Idealna za garaže, tavane i nepristupačne uglove!

s2.webp

Savršen poklon

Želite da poklonite dragoj osobi nešto što će biti od i te kako velike koristi? Ne propustite ovakvu priliku! Poklonite ovaj originalan, praktičan i nadasve kvalitetan alat!

s3-1.webp

Za svakodnevne popravke

Automehaničarski poslovi, stolarija, instalacije, popravke kućnih aparata – svi ovi poslovi će postati daleko lakši kada u ruci držite odjednom čak osam različitih šrafcigera.

s5-1.webp

Ne zauzima prostor

S obzirom da je dizajniran da se rasklapa, ovaj alat je vrlo praktičan za odlaganje! Staje u svaku fioku i kutiju za alat zauzimajući drastično manje prostora nego kada biste ubacili osam šrafcigera pojedinačno.

Popust 38%

Multifunkcionalni 8 u 1 alat

Ocena 4.9/5

999.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Paket obuhvata: 1 x Multifunkcionalni 8 u 1 alat

Baterija: 3 AAA

Dimenzije: 2cm, 0.6cm, 0.43cm, 0.35cm

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.