Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Multifunkcionalni organizatori za sedišta u autu

Pod Vašeg automobila je stalno u haosu? Zaboravite na razbacane stvari i složite ih u ove praktične organizatore koji se postavljaju na prednja sedišta i imaju brojne džepove za sve Vaše potrebe.

1,199.00 RSD

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Više prostora - Organizator ima brojne džepove u koje možete staviti sve - od grickalica, tableta, maramica, flašica sa vodom, slušalica i drugih potrebnih stvari.

Odlično za putovanja - Uživajte u putovanjima znajući da je sve što Vam treba na dohvat ruke u organizatoru. Pogotovo su korisni ako imate decu.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Nema nereda - Zaboravite na razne predmete ili prazne kesice grickalica razbacane po podu automobila i složite ih sve u ove organizatore.

Odlična izdržljivost - Čvrst materijal od kog su napravljeni i jaka kopča kojom se pričvršćuju za sedišta obezbediće dugi vek trajanja.

Lako se čisti - Možete prati organizatore u veš mašini ili ih prebrisati vlažnom krpom da skinete tragove cipela i šutiranja sa njih.

Vodootporno - Ne brinite ako putnici sa zadnjeg sedišta prospu nešto na organizator ili ostave otvorenu flašicu u njemu jer je vodootporan.

Popust 33%

Multifunkcionalni organizator za sedišta u autu

Ocena 4.9/5

1,199.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Količina : 1 komad

Materijal: Poliester

Veličina: 61x41cm

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.

Pakete šaljemo Daily express-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Jovan Kostić

Veoma praktična stvar! Ranije su mi razne sitnice bile razbacane po kolima, stalno su se kotrljale dok se auto kreće, ali sada je sve uredno posloženo u džepove.

5/5

Milenko Cvetanović

Veoma koristan dodatak za automobil, a pritom se i veoma lako postavlja. Moja topla preporuka.

5/5

Dušica Stanković

Deca stalno prave haos u kolima, ostavljaju igračke i bojice po sedištima, ali sada mogu lepo da ih stave u ovaj organizator kad izlaze iz kola.

5/5

Jana Gobeljić

Volim urednost i organizovanost, tako da je ovo prava stvar za moj auto. Sada sve što mi stoji u kolima ima svoje mesto.

5/5
5/5

Marina Tasić

Ovo je odlična stvar za duža porodična putovanja. Ostavim deci vodu, grickalice i neku zanimaciju u organizator i onda me ne zivkaju stalno kad im nešto treba.

Mateja Srnić

Kvalitet ovog organizatora je odličan, deca ga stalno vuku i šutiraju, a on ni da mrdne.