Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Multifunkcionalni set burgija

Pretvorite svoju električnu bušilicu u multifunkcionalan alat!

900.00 RSD

Majstorišite kao pravi profesionalac

Bez ičije pomoći izvršite razne popravke u svom domu kao pravi stručnjak! Potreban Vam je samo kvalitetan alat, a mi Vam baš to nudimo.

s5-4.webp

Različiti oblici za različite poduhvate

Sve burgije u setu su različitog oblika: moći ćete da izbušite duboke, uske rupe, da brusite, proširujete rupe – i to samo jednom bušilicom, jedino ćete menjati burgije.

Pogodne za fine i precizne radove

Ukoliko uživate u pravljenju raznih figurica I oblika od drveta, ove burgije će Vam biti od velike koristi, jer su jako precizne i zahvalne za fine radove.

Jake i kvalitetne

Izrađene su od čelika, a naravno da je čelik najkvalitetniji materijal od kog alat može biti izrađen. Ne tupe vremenom i ne gube na kvalitetu – biće idealni asistenti za svaki Vaš poduhvat.

Sadrže titanijumski premaz !

Tajna nezamenljivog kvaliteta ovih burgija jeste u njihovom titanijumskom premazu koji im daje interesantnu boju. Dodatni sloj čini burgije jačim i kvalitetnijim.

s6-14.jpg

Izbušiće svaki materijal

Pogodne su za bušenje bilo kog materijala. Bez ikakvih poteškoća ćete u tren oka izbušiti drvo, metal ili bilo koji drugi materijal. Neće Vas izneveriti.

s2.png

Pogodne za sve bušilice

Burgije su univerzalne i lako ćete ih prikačiti na bilo koji tip električne bušilice. Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da namestite burgiju i bacite se na posao.

s4-4.webp

Sve što Vam je potrebno za dobre rezultate

Sve što budete odradili našim specijalnim burgijama izgledae profesionalno i pažljivo rađeno. Ne morate biti veliki stručnjak da biste postigli rezultate na zavidnom nivou.

Popust 9%

Multifunkcionalni set burgija

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Set obuhvata: 1 stepenasta burgija, 1 konusna burgija, 1 klasična burgija za bušilicu, 1 burgija za proširivanje rupa

Materijal: čelik i titanijum

Dimenzije: Stepenasta burgija: 4-12 m; Konusna burgija: 8-20mm

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.