Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Novogodišnji voz komplet

Svako dete će obožavati svoju novu originalnu igračku!

900.00 RSD

Deda Mraz je ove godine jako kreativan !

Novogodišnji paketić za decu konačno može biti jako zanimljiv i prilagođen deci svih uzrasta! Prava novogodišnja čarolija će zavladati Vašim domom!

s4-3.webp

Preslatki vagoni sa poklončićima

Vozić se sastoji od vesele lokomotive i dva vagončića koji prevoze sve što je Deda Mrazu potrebno da usreći mališane širom sveta.

Dobija se i pruga

Pruga se namešta tako da bude elipsastog oblika, što znači da vozić sve vreme ide kružno. Veoma je zaimljivo da deca tako veliku konstrukciju kao što je železnica dobiju u manjem obliku i uče o svetu oko sebe.

Utisak prave zimske idile

Kakva je to pruga sa vozićem ako nema železničku stanicu i drveće duž puta? Mi smo se pobrinuli da mališani u paketu dobiju sve što je potrebno kako bi igra bila što autentičnija.

Ostvarite san svog mališana !

Ima li nečeg lepšeg od toga da izmamimo svojim mališanima iskren osmeh na lice? Potrudite se da ove godine oči Vaše dece zasvetle kada ugledaju čime ih je to Deda Mraz nagradio.

2003415_101@3x.jpg

Deca će se odvojiti od kompjutera

Igrice na kompjuteru ili tabletu deci više neće biti interesantne. Daleko više će uživati uz našu interaktivnu igračku koja može da se igra na više načina!

s3-11.jpg

Zagarantovani sati zabave

Provedite kvalitetno popodne sa svojim mališanima igrajući se Deda Mrazove železničke stanice! Garantujemo da ćete se ludo zabaviti i makar na trenutak se vratiti u bezbrižno vreme detinjstva.

s6-10.jpg

Savršen poklon za predstojeće praznike

Ne čekajte ni sekund više! Ukoliko ste razmišljali šta da poklonite deci za praznike ili rođendan – na pravom ste mestu! Ove godine ćete pokloniti najoriginalniju igračku.

Popust 9%

Novogodišnji voz – komplet

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

1 lokomotiva, 2 vagona, 2 drveta, 6 delova pruge, 1 kućica, 1 železnička stanica

Materijal: Plastika

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.