Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 37%

Pametni držač telefona s bežičnim punjenjem Deluxe

3,490.00 RSD 2,190.00 RSD

Novi držač za automobil i punjač telefona koriste inteligentnu tehnologiju za brzo i bežično punjenje. Automatsko otvaranje omogućiće Vam da samo jednom rukom stavite telefon u držač!

Sadržaj paketa:

  • 1 * bežični punjač
  • 1 * kopča za otvor za ventilaciju
  • 1 * USB kabel tipa C / micro USB
  • 1 * Uputstvo za upotrebu

Opis

Brzi bežični punjač u automobilu i pouzdan držač mobilnog telefona. Pametni držač R3 impresioniraće vas pre nego što ga prvi put upotrebite. Omogućava  vam potpun pregled ekrana telefona koji će čvrsto ostati u nosaču, bez obzira na to kako ga okrenite (okretanje za 360 °). U isto vreme, preko brze tehnologije QI bežično puni bateriju vašeg mobilnog.

Ako vaš mobilni telefon ne podržava QI tehnologiju punjenja, možete takođe koristiti spoljni QI prijemnik.

Pametni senzor na vrhu držača

Pametni držač R3 je poboljšani model držača. Na prvi pogled primetićete materijale iz kojih je napravljen: pametni senzor (1), izdržljiva plastika, visokokvalitetna staklena podloga (3), neklizajući silikon na sve 4 tačke držanja mobilnog telefona (2) i indikator (4).

Okretanje za 360 ° i jednostavna ugradnja

Instalirajte ga tako što ćete da pričvrstite držač na ventilscijski otvor i povezati ga na kabl (priložen). Tada ćete moći da okrenete nosač u bilo kojem pravcu, jer omogućava podešavanje za 360 °.

Bočni držači se automatski otvaraju

Pametni držač će otkriti kada je vaš mobilni telefon u blizini. Automatski će otvoriti bočne teleskopske hvataljke i zatvoriti ga kada se postavi u držač. Nakon toga će se automatski pokrenuti.

Držači su ojačani mekim neklizajućim silikonom koji telefon drži na mestu. Kada dodirnete senzor na gornjem delu iza, bočni držači će se ponovo otvoriti i možete lako uzeti mobilni telefon.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna, Zlatna