Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Pametni poklopac mišolovka

Ne dozvolite da problem sa glodarima rešavate dugo i mučno! Verujte da postoji daleko praktičniji način koji će Vas oboriti s nogu!

900.00 RSD

Rešite se glodara u svom domu na najlakši način !

Svi smo nekada imali problem sa miševima ili pacovima u domu i znamo koliko je nekada teško otarasiti ih se, a ubijanje tih životinja nije rešenje! Zato smo za Vas pripremili mišolovku koja se na specijalan način bori sa problemom glodara u domu.

Bez ubijanja životinja

Daleko humaniji način! Nećete više morati da ubijate životinje. One će upasti u klopku, ali bez ikakvog oštećenja. Moći ćete slobodno da ih pustite u prirodu nakon što ih uhvatite.

Jednostavno postavljanje

Postavite poklopac na bilo koju 19L kantu, kao i platformu koja će pomoći glodarima da se popnu. Postavite hranu na poklopac i kada miš dođe do hrane, doslovce će upasti u kantu.

Bezbednije i za ukućane

Jako je opasno da postavljamo klasične mišolovke ukoliko imamo decu ili kućne ljubimce u domu. Zašto bismo se prepuštali takvom riziku kad postoji mnogo lakše rešnje?

Hvata više glodara odjednom !

Standardna mišolovka može uhvatiti samo jednog miša, dok je naša metoda predviđena da uhvati čak nekoliko miševa ili pacova odjednom!

s6-13.jpg

Bilo gde u kući

Postavite našu posebnu mišolovku bilo gde u kući! Idealna je za sve prostorije, za garažu, šupu, podrume, tavane, itd. Neće Vam smetati ni najmanje.

s4-12.jpg

Bez nereda

Zaboravite na zamorno čišćenje nakon što uhvatite nezvanog gosta. Samo ga izbacite iz kuće nakon što se „upeca“ i to je sve – Vaš problem je rešen!

s2-6.webp

Nema više alternativnih metoda

Ljudi su pokušavali raznim načinima da se reše glodara. Pored mišolovki koristili su i lepak, otrove i još mnoge nehumane i veoma opasne metode, ali tome je konačno došao kraj.

Popust 9%

Pametni poklopac – mišolovka

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Paket obuhvata: 1 poklopac i 1 platforma

Materijal: Plastika

Dimenzije: 31cm x 31cm x 9cm

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Milan Novaković

Mišolovka je sjajna! Bukvalno najpedantniji način da serešite neželjenih gostiju

5/5

Jovan Radojković

Baš kreativno osmišljena mišolovka, veoma je praktična, bacio sam ove standardne, ne trebaju mi vise

5/5

Goran Janićijević

Nema cime nismo probali da isteramo miseve iz podruma. To su bile razne metode, medjutim ovaj nacin je daleko bolji i laksi!