Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Profesionalna sprava za seckanje meze

Gosti samo što nisu pokucali na vrata Vašeg doma, a Vi nemate čime da ih poslužite? Naseckajte meze rekordnom brzinom i ugostite svoje goste kako se valja, uz pomoć profesionalne sprave za seckanje!

1,899.00 RSD

Fino naseckani slajsevi mesa

Iseckajte tanke slajseve mesa ili sira kao pravi profesionalac, a u toplini Vašeg doma!

s7-1.jpg

Ultra oštro sečivo

Prvoklasna oštrina sečiva omogućava rezanje različitih delikatesa kao što su kobasice, povrće, sirevi i hleb na potpuno jednostavan, lagan, i nenaporan način.

Bezbedno za korišćenje

Svi materijali su napravljeni od 100% bezbedne ABS plastike i nerđajuće oštrice. Pored toga, ova sprava takođe ima ugrađenu sigurnosnu iglu koja blokira sečivo i sprečava slučajne povrede pri korišćenju.

Lako za održavanje

Ovaj sekač ne zahteva nikakvu posebnu brigu ili očuvanje. Možete ga oprati pod jakim mlazom vode i sredstvom za pranje posuđa, ili ga jednostavno staviti u mašinu za pranje sudova.

Prekopotrebna pomoć u kuhinji

Više ne morate da se stresirate oko ručnog seckanja delikatesa. Sprava za seckanje će sve učiniti umesto Vas. Na Vama je samo da poslužite meze!

s6-8.jpg

Ergonomski dizajn

Jedna od posebnih karakteristika ove sprave jeste to što je ručka koju pritiskate ne samo znatno udaljena od sečiva, već je i dizajnirana tako da je lako možete obuhvatiti celom šakom.

s5-9.jpg

Stabilno i sigurno

Sama osnova sekača je vrlo kompaktna i stabilna. Stoji čvrsto na mesto gde je postavite i ne pomera se bez obzira na opterećenje i pritisak koji vršite nad spravom.

s2-8.jpg

Lako za skladištenje

Sa težinom od nešto manje pola kilograma, ovaj sekač je vrlo lako prenositi s mesta na mesto. Stoga, kada Vam sprava više nije potrebna, možete je lako skloniti u stranu gde Vam neće smetati.

Popust 30%

Profesionalna sprava za seckanje meze

Ocena 4.9/5

1,899.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Težina: 404 g

Dužina sečiva: 11,5 cm

Materijal: ABS plastika

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.