Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 36%

Profesionalni alat za podvezivanje biljaka

2,690.00 RSD

Pomozite svojim biljkama da rastu!

Podvežite vinograd triput brže

Ne zamarajte se sečenjem žica i ručnim vezivanjem grana i loza! Neka ovaj praktični aparat odradi posao umesto Vas, i to mnogo brže!

  • Brži rad – Podvežite grane i loze ovim aparatom tri puta brže nego što biste to ikada mogli ručno!
  • Veća efikasnost –  Obavite više poslova za manje vremena i uz manje potrošenog truda! Ovaj aparat radi gotovo čitav posao umesto Vas!
  • Višestruka primena – Koristite ovaj aparat za podvezivanje vinove loze, grana voćaka, ruža puzavica, stabljika paradajza, čak i za sobne biljke!
  • Lako se koristi – Sve što treba da uradite je da pritisnete aparat, a on će omotati traku oko dela biljke i zaheftati krajeve trake!

Zaboravite na ručno vezivanje biljaka

Podvežite grane vožaka, ruže puzavice, stabljike paradajza, vinovu lozu ili bilo koju drugu biljku! Uštedite vreme i trud i pomozite biljkama koje uzgajate!

  • RAZLIČITE BOJE – Uz aparat ćete dobiti čak deset koturova plave i crvene trake, tako da možete obeležavati različite biljke različitim bojama!
    • BEZ NAPORA – Zaboravite na sečenje trake ili žice i na ručno vezivanje grana jer sada postoji lakši način!
  • BOLJI PRINOS – Zna se da je za plod biljke bolje kada se ne vuče po zemlji, zato iskoristite ovaj aparat da efikasnije podignete grane i loze!

Aparat za podvezivanje biljaka

Umorni ste od sečenja žice i ručnog vezivanja biljaka? Podvežite grane i loze tri puta brže uz ovaj praktični aparat! Možete ga koristiti na vinovoj lozi, granama voćki, u povrtnjaku na stabljikama paradajza i paprike, na puzavicama, čak i na sobnim biljkama. Aparat će sam, nakon što ga pritisnete, obmotati traku oko željenog dela biljke i zaheftati krajeve trake. Uštedite sebi vreme i trud!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: Plastika, metal

Dimenzije trake (1 kotur): 10mmx30m

Dimenzije aparata: 31x7cm

Opseg aparat: 5-9.5cm