Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Profesionalni set kruna za keramiku

Sve što Vam treba za savršeno bušenje keramike, gipsa i sličnih materijala.

900.00 RSD

Profesionalno obavite posao bez ičije pomoći !

Sigurno ste barem jednom bili u prilici da treba izbušiti rupu na pločici. Zašto biste angažovali majstore, kada uz naš jedinstven set možete besprekorno obaviti posao sami?

s4-14.jpg

Precizno izbušite rupu

Naše krune su izrađene tako da se od Vas iziskuje minimalan napor kako biste izbušili željenu rupu. Dobićete savršeno precizan oblik ukoliko treba da sprovedete neku cev iz kuhinje, kupatila itd.

Izaberite željenu veličinu

U setu se nalazi čak deset kruna različite veličine. Za bilo koji majstorski rad možete pronaći željenu veličinu kako biste dobili baš ono što Vam je neophodno.

Praktičan kofer za odlaganje

Sve krune se nalaze u koferu koji takođe dobijate u paketu. Idealno je za odlaganje, tako da ćete uvek znati da je sve na svom mestu i da Vam ne zauzima puno prostora u ostavi.

Savršeno rešenje kada želite da preuređujete !

Želite da izvršite izmene u kuhinji ili kupatilu? Nikakav problem! Nećete morati da oštetite svoje pločice i napravite veći posao. Sve će ići kao po loju.

s5-16.jpg

Kvalitetan materijal

Krune su izrađene od čelika, te su veoma jake i pogodne čak i za najtvrđe materijale. Njihov kvalitet se ne gubi ni nakon više korišćenja.

s3-8.webp

Brzo završen posao

Utrošite dvostruko manje vremena i živaca kada radite ovakav tip posla. Savršeno izbušena rupa sada ne mora da bude izvršna od strane stručnih lica.

s2-13.jpg

Idelano za profesionalnu i kućnu upotrebu

Set je savršen za keramičare koji žele da njihov posao bude perfektno obavljen, ali i za ljude koji jednostavno žele da preuzmu stvar u svoje ruke kada treba nešto popraviti.

Popust 9%

Profesionalni set kruna za keramiku

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Broj kruna: 10

Veličine 60-6mm

Materijal: čelik

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Milan Manojlović

Stvarno odličan set! Nemam dovoljno reči kojima bih ishvalio koliko sam zadovoljan!

5/5

Janko Jovanović

Verujte mi da ste u mogućnosti da sami odradite ovakve poslove kada imate ovako dobru aparaturu. Nećete se pokajati siguran sam

5/5

Ivan Joksimović

Ja sam keramičar po struci i sa te strane mogu reći da je ovo nešto što Vam garantuje glatko i profesionalno obavljanje posla.

5/5

Jovan Radojković

Paket je stigao i još je bolji nego što sam očekivao. Jako sam zahvalan i zadovoljan kupovinom!

5/5

Milan Grujičić

Isprobano! Samo da javim da sam prezadovoljan rezultatima! Oduševio sam samog sebe

5/5

Veljko Milošević

Iskren da budem, nisam se previse nadao, bas zato sam se jako prijatno iznenadio efikasnošću ovih kruna! JAAAAKO SU MOĆNE!