Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Rashladni flasteri protiv povišene temperature (10 komada)

Neko od Vaših ukućana je dobio temperaturu? Ne brinite! Ublažite simptome našim rashladnim flasterima protiv povišene temperature!

900.00 RSD

Stabilizujte temperaturu brže nego ikada !

Ukoliko ste primetili da je neko od Vama dragih osoba dobio blažu temperaturu, odreagujte brzo i pametno i pomognite im rashladnim flasterima.

s3-6.webp

Savršeno za manju decu

Ako ste roditelj, znate i sami koliko teško i izazovno može biti da naterate malo dete da popije lek ili sirup. Baš iz ovog razloga, ovi flasteri su pogodni čak i za bebe. Jednostavno skinite foliju i zalepite flaster na čelo deteta.

Dugotrajno delovanje

Flaster stvara efekat hlađenja i čini da organizam ostane rashlađen i stabilizovan tokom narednih 6-8 sati. Za to vreme možete preduzeti druge mere za prevenciju prehlade i time saseći istu u korenu.

Praktičnije od obloga

Za razliku od hladnih obloga koje stalno morate rashlađivati vodom, cediti, praviti bare po podu, i slično, ove flastere je mnogo lakše koristiti jer ne stvaraju nikakav haos, ali ipak efikasno smanjuju telesnu temperaturu.

Bezbedno za sve uzraste !

Flasteri ne sadrže nikakve hemikalije, tako da ne mogu izazvati nikakve nuspojave. Mogu ih koristiti čak i dojilje, trudnice, bebe, i stariji ljudi.

s5-15.jpg

Odmah spremni za upotrebu

Rashladne flastere nije potrebno prethodno držati u frižideru, zamrzivaču, ili hladnoj sobi. Oni zadržavaju svoje rashladno svojstvo bez obzira na temepraturu u okruženju, stoga ih možete držati i u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

s6-19.jpg

Bez bespotrebnog mučenja dece

Kada se deci povisi temperatura, oni postaju bezvoljni, tromi, i nemaju volju ni da se pomere, kamoli da idu pod hladan tuš. Nemojte ih terati na silu to da urade, već im zalepite flaster na čelo i osetiće boljitak vrlo brzo.

s2.jpeg

Pogodno za putovanja

Kada smo na putu, nemamo uvek pristup lekaru, pa ukoliko se desi da se neko od ukućana požali na visoku temperaturu, korisno je imati ove flastere pri ruci. Rešiće problem pre nego što se razvije u nešto ozbiljnije.

Popust 9%

Rashladni flasteri protiv povišene temperature (10 komada)

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Paket sadrži: 10 rashladnih flastera protiv povišene temperature

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.