atraktivno.rs

PLAĆANJE POUZEĆEM GOTOVINOM ILI PLATNOM KARTICOM! 100% SIGURNA DOSTAVA!

NARUČITE TELEFONOM
061 197 60 99
011 4419 687

Nema proizvoda u korpi.

PLAĆANJE POUZEĆEM GOTOVINOM ILI PLATNOM KARTICOM! 100% SIGURNA KUPOVINA

Nema proizvoda u korpi.

MOŽETE PORUČITI PUTEM TELEFONA
061 1976099
011 4419 687

Solarni pretvarač napona 1000w

Osigurajte se u slučaju nestanka struje i sprečite paniku! Priključite sve neophodne kućne aparate na solarni pretvarač napona!

900.00 RSD

Rešenje u hitnim slučajevima !

Plašite se da nećete moći da funkcionišete bez svojih elektronskih aparata? Bez brige! Solarni pretvarač napona će uskočiti u pomoć!

s2-6.jpg

Način delovanja

Solarni pretvarač napona pretvara jednosmernu struju u naizmeničnu struju, odnosno klasičnu struju koju potom možemo koristiti kao glavni izvor energije.

Solarno napajanje

Ne morate brinuti hoće li punjenje ovog pretvarača napona povećati Vaš račun za struju. On se napaja isključivo sunčevom energijom koju upija kada je izložen dnevnom svetlu.

Ušteda struje

Ovaj invertor se svakodnevno može koristiti, budući da se napaja solarnom energijom. Samim tim, možete priključiti razne kućne aparate na njega i time uštedeti struju i smanjiti brojku na računu.

Višenamenski uređaj za svako domaćinstvo !

Solarni pretvarač napona se može koristiti za napajanje raznoraznih kućnih aparata kao što su manji hladnjak, rasveta, TV, ili kompjuter.

s6-7.jpg

Zaštita od nezgoda

Pored toga što pruža konstantno napajanje strujom, ovaj invertor je takođe opremljen najnovijom tehnologijom koja pruža zaštitu od pregrevanja motora, i time sprečava lavinski proboj i stvaranje kratkog spoja.

s4-7.jpg

Praktičan i prenosiv

Invertor je lak i ne zahteva stacioniranje, te ga tako možete poneti sa sobom na put, izlet, ili kampovanje. Moći ćete nesmetano da koristite i dopunite svoje elektronske uređaje gde god da se nalazite.

s5-6.jpg

Ekološki prihvatljiv

Solarni pretvarač napona je ekološki uređaj koji štedi energiju koristeći prirodne izvore svetlosti za normalno funkcionisanje. Stoga, korišćenjem ovog uređaja ujedno i spašavate planetu od uništenja.

Popust 9%

Solarni pretvarač napona 1000w

Ocena 4.9/5

900.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Snaga motora: 1000W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Solarni pretvarač napona 1000w“

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.