Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 40%

Steznik za koleno

1,190.00 RSD

Osećate bol u kolenu? Istraživanja su pokazala da se tokom šetnje naša kolena opterećuju 3 do 5 puta većom težinom od naše prave težine. Duge šetnje umeju da budu veoma naporne za kolena, naročito starijima ili onima koji imaju učestale bolove u kolenima.

Steznik za koleno je apsolutno neophodan rekvizit za sve nas koji opterećujemo naše zglobove, naročito ukoliko smo u prošlosti imali probleme sa njima. U poznijim godinama hrskavica se troši i slabi, pa se preporučuje svim ljudima aktivnim i nakon srednjeg doba, bez obzira na vrstu vežbe i stepen napora.

Steznik za koleno možete koristiti u svakodnevnim aktivnostima, prilikom šetnje ili bavljenja sportom. Prati svaki Vaš pokret, a nećete ni primetiti da ga nosite.

Opis

Kompresijski dizajn steznika za koleno aktivira masažni učinak, što vodi do stimulacije krvnog toka te time do ublažavanja boli u zglobovima kolena, tkivu, mišićima i čašici. Steznik takođe ima i prevetivnu ulogu kod bavljenja sportom kao i svakodnevnim aktivnostima. Lako se stavlja i skida, omogućava stabilizaciju kolena i povećava opseg pokreta.

NEPRIMETAN

Kao jedan od najznačajnijih atributa, izdvojili bismo i neprimetnost tokom nošenja tako da ćete bukvalno zaboraviti da ga nosite, što doprinosi samom komforu tokom celog dana.

PODESIV

Izrađen je od veoma kvalitetnih vlakana koje se prilagođavaju vašem kolenu i omogućavaju potpunu zaštitu.

MULTIFUNKCIONALAN

Najbolji steznik za trčanje, atletiku, džogiranje, vožnju bicikla, teretanu, planinarenje, jogu, fudbal, košarku i sve ostale sportove.

Napravljen je od kvalitetnog materijala koji omogućava koži da diše. Ne kliza, ne pomera se, pojačava cirkulaciju i oksidaciju, te poboljšava rad mišića i ubrzava oporavak zglobova, tetiva, mišića…

Steznik dokazano umanjuje bolove a takođe umanjuje grčeve i upale, poboljšava cirkulaciju krvi povređene oblasti i ubrzava ozdravljenje i oporavak. Namenjen je za širok dijapazon povreda i problema u predelu kolena.