Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Super secko

Da li Vas zamorno pripremanje i seckanje svih sastojaka potrebnih za jelo odbija i od same pomisli na kuvanje? Onda je ovaj Super secko prava stvar za Vas!

1,999.00 RSD

Nikada brže seckanje !

Dosta Vam je ručnog seckanja? Nema problema! Super secko će odraditi sav posao umesto Vas i to u samo par sekundi!

s4-10.jpg

Ultra oštri noževi

Secko je opremljen izuzetno oštrim sečivima koja mogu preseći i usitniti čak i najtvrđe namirnice bez ikakvih problema. Rotiraju se čak 100 puta većom brzinom od brzine seckanja namirnica rukom.

Ušteda vremena

Ne morate potrošiti celo popodne, jutro, ili veče na pripremu obroka. Jednostavno ubacite željeno voće ili povrće i za par sekundi biće sitno iseckani i spremni za upotrebu.

Za različite vrste namirnica

Bilo da su pitanju mekše namirnice kao što je paradajz, paprika, luk, celer u štapu, ili tvrđe namirnice kao što su šargarepa, krompir, cveckla, krastavac, i slićno, ovaj secko će sve usitniti dok ste rekli keks!

Neophodan dodatak kuhinji !

Ulepšajte i olakšajte sebi vreme provedeno u kuhinji. Ovaj secko će postati neizostavni deo u Vašoj kuhinji i najveći pomoćnik pri kuvanju. Zaboravite na tupe noževe i frustraciju pri seckanju voća i povrća!

s3-10.jpg

Bezbednost na prvom mestu

Super secko je napravljen sa Vašim potrebama i željama u mislima. Zahvaljujući ergonomskog dizajnu i ručki koja olakšava držanje i korišćenje aparata, Vaše ruke su potpuno udaljene od sečiva, te se time smanjuje rizik od povreda.

s6-9.jpg

Bežični dizajn

Ne morate da okrenete kuću naopačke kako biste našli utičnicu za aparat. Ovaj secko je bežičan i može se dopuniti običnim USB kablom. Stoga, možete ga i prenositi iz prostorije u prostoriju, ili ga poneti sa sobom na put.

s7.jpg

Lako za čišćenje

Pored toga što štedi vreme na prirpremu obroka, secko takođe štedi vreme na čišćenje istog! Jednostavno dodajte malo vode i deterdženta za pranje sudova i pritisnite dugme za pokretanje aparata. Isperite ponovo i Vaš posao je gotov.

Popust 31%

Super secko

Ocena 4.9/5

1,999.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Materijal: ABS + nerđajući čelik

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Milena Manojlović

Ovaj secko čini čuda! Više uopšte ni ne koristim noževe. Sve sastojke za jela stavim u secko i on završi posao za manje od minuta.

5/5

Zoran Stojković

Nema toga što ovaj secko ne može da iseče! Zaista sam oduševljen celim mehanizmom!

5/5

Maja Novaković

Da sam ranije našla ovaj secko, uštedela bih sebi mnogo novca potrošenog na dostavu jer me je uvek mrzalo da seckam sve sitnice i lakše mi je bilo na naručim hranu.

5/5

Jelena Radojković

Sve što mi je ikada trebalo i što nikada nisam imala sada konačno držim u ruci. Kuvanje mi je postalo mnogo lakše i zanimljivije od kad imam ovaj secko.

5/5

Jovana Stašević

Nikad ranije nisam uspela da nađem secko koji će zapravo da radi dovoljno efikasno. Međutim, Super secko me je razuverio. Ovo je nesvakidašnja spravica!

5/5

Rada Raković

Vrlo praktična stvar! Koristim ga non-stop i ne nameravam da ikada prestanem!