Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Superudobni jastuk za auto-sedišta

Udobnost kao preduslov bezbednosti u saobraćaju!

2,299.00 RSD

Učinite svaku vožnju udobnijom!

Jako je važno da se osećate prijatno tokom svake vožnje. Obezbedite sebi savršenu udobnost uz naš specijalan jastuk, koji će Vam pružiti osećaj kao da ste na oblacima, a ne u autu.

s4

Jastuk od memorijske pene

Tajna udobnosti čuči u samom sastavu jastuka. Izrađen je od memorijske pene koja garantuje prijatnost tokom vožnje. Isprobajte i sami!

Savršena potpora za glavu i vrat

Održite pravi položaj glave i vrata tokom vožnje. Nema više užasne napetosti nakon vožnje, niti potrebe za lekovima. Osećajte se opušteno i rasterećeno.

Ergonomski dizajn

Jastuk se postavlja na deo sedišta koji je predviđen za naslon glave. Stoji čvrsto i nepomično – onako kako ga postavite, stajaće tokom čitave vožnje.

Zaboravite na bolove i utrnulost!

Sigurno Vam se stalno dešava da Vas boli glava ili da Vam se ukoči vrat nakon vožnje. Sa ovim jastukom, takve stvari se više neće događati!

s2

Idealno za duga putovanja

Pošli ste na višečasovni put? Ne zaboravite svoj superudobni jastuk. Uz njega će Vam čak i više dana provedenih u vožnji proći lagano i prijatno.

s6

Znatno ćete umanjiti umor

I te kako se umaramo tokom vožnje. Svakako, taj umor se može poprilično ublažiti uz pomoć jastuka od memorijske pene. Osećaćete se kao da niste prošli toliki broj kilometara.

s1

Savršen poklon

Obradujte dragu osobu poklonom koji će joj biti od velike koristi. Uz Superudobni jastuk za auto-sedišta ne samo da će Vam biti udobnije, već ćete se i zdravstveno osećati bolje.

Popust 34%

Superudobni jastuk za auto-sedišta

Ocena 4.9/5

2,299.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Paket obuhvata: 1 x Superudobni jastuk za auto-sedišta

Materijal: Memorijska pena

Težina: 1kg

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.

Šta kažu zadovoljni korisnici

5/5

Rade Stefanović

Radim kao vozač i stalno sam na putu. Ne mogu da vam objasnim koliko je olakšanje imati ovako nešto uz sebe tokom vožnje.

5/5

Anastasija Jović

Otkako imam ovaj jastuk primetila sam da me ne boli glava. Verovatno je meni najveći problem pravilo neudobno sedište u autu.

5/5

Nina Stašević

Najbolja stvar koju sam kupila u poslednje vreme! Prezadovoljna sam zaista! Sve preporuke za ovaj fenomenalan jastuk!