atraktivno.rs

PLAĆANJE POUZEĆEM GOTOVINOM ILI PLATNOM KARTICOM! 100% SIGURNA DOSTAVA!

NARUČITE TELEFONOM
061 197 60 99
011 4419 687

Nema proizvoda u korpi.

PLAĆANJE POUZEĆEM GOTOVINOM ILI PLATNOM KARTICOM! 100% SIGURNA KUPOVINA

Nema proizvoda u korpi.

MOŽETE PORUČITI PUTEM TELEFONA
061 1976099
011 4419 687

Usmerivač vazduha za klima uređaje univerzalan

Smeta Vam kada vazduh iz klime struji pravo ka Vama? Rešite se tog neprijatnog osećaja ovim inovativnim usmerivačem vazduha za klima uređaje!

2,199.00 RSD

Recite zbogom glavobolji i ukočenosti!

Ne rizikujte da Vas strujeći vazduh iz klime ‚‚stigne’’ pa da Vas prateći simptomi muče narednih nekoliko dana. Sasecite problem u korenu i sprečite ukočenost i nelagodu!

s1

Optimalno preusmeravanje vazduha

Osnovna funkcija ovog uređaja jesta uloga preusmeravanja toka vazduha iz klime u prostoriju. Podesite ugao pod kojim želite da vazduh duva i temperatura u celoj prostoriji će ubrzo postati jednaka.

Jednostavna montaža

Ne morate zvati i plaćati majstora jer je montiranje ovog usmerivača izuzetno lako, brzo, i svako ga može odraditi. Neće Vam oduzeti više od jednog minuta, a efekat će biti osetno drugačiji.

Bez direktnog izlaganja

Duže direktno izglaganje vazduhu iz klime može dovesti do glavobolje, ukočenosti vrata, zglobova, kao i do problema sa respiratornim funkcijama. Ovaj usmerivač preusmerava vazduh tako da ne duva direktno u Vas i time sprečava negativan uticaj klime.

Osetite znatnu razliku!

Postavljanjem usmerivača vazduha ćete stvoriti prijatniju atmosferu u prostoriji u kojoj boravite, te više nećete morati da se borite sa direktnim duvanjem vazduha u Vas.

s3

Idealno za svaku prostoriju

Bilo da ovaj problem imate u svom domu, kancelariji, ili nekom trećem mestu, ovaj usmerivač se prilagođava i lako nemešta na klime različitih tipova i veličina.

s4

100% bezbedno za upotrebu

Usmerivač je napravljen od ekološki prihvatiljivh materjala koji ne ispuštaju toksine, tako da ga bez problema i straha možete postaviti čak i u dečjoj sobi.

s5

Postaćete produktivniji

Nakon što se rešite vazduha koji konstantno duva u Vas i iscrpljuje svaki atom Vaše energije, primetićete da ćete postati mnogo produktivniji. Imaćete više snage i energije da obavite sve što ste isplanirali za taj dan.

Popust 37%

Usmerivač vazduha za klima uredjaje univerzalan

Ocena 4.9/5

2,199.00 RSD

Tehničke specifikacije

Opis

Set sadrži: 2 nosača + folija

Za uređaje veličine : 9000 i 12000 btu

Dimenzije: 780mm x 304mm x 0.3 mm (folija)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Usmerivač vazduha za klima uredjaje univerzalan“

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom isti možete vratiti i zatražiti svoj novac nazad ili ga zameniti za neki drugi proizvod koji imamo na stanju. Sve što je potrebno je da nam se javite putem poruke ili nas nazovite na telefon i odmah će Vam neko od kolega izaći u susret i rešiti Vaš problem.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 380 dinara.

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Ukoliko se desi da Vam je stigao neispravan ili oštećen proizvod sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mi Vam šaljemo novi paket.
Pakete šaljemo Dexpress-om jer su se pokazali kao najpouzdanija kurirska služba.

Paket dobijate u roku od 1-3 radna dana od dana obrade i slanja paketa.