Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

🚛 Besplatna dostava za sve porudžbine preko 4500 RSD

Popust 50%

Vrhunske bežične slušalice!

1,740.00 RSD

Uživanje u muzici bez umršenih kablova

Bolji zvuk bez žica

Zaboravite na zamršene slušalice! Više nema potrebe za nerviranjem pri odrmšavanju kablića svaki put kada Vam se sluša muzika uz moćne bežične slušalice!

  • Bežične slušalice – Sada kada god želite da slušate muziku, nema upetljanih kablova i nerviranja! Moćne bežične slušalice su uvek odmah spremne za upotrebu!
  • Bolji zvuk – Zahvaljujući TWS tehnologiji i redukciji spoljne buke, Moćne bežične slušalice će uživanje u omiljenom zvuku podići na viši nivo!
  • Blutut konekcija – Više nema potrebe da se fizički povezuju telefon i slušalice i da konstantno pazite da se ne upetljate! Sa stabilnom i brzom konekcijom i u rasponu od 10 metara, sada možete da uživate u slobodi pokreta bez kablova!
  • Praktične – Pritiskom na jedno dugme možete se lako povezati, promeniti pesmu, primiti ili odbiti poziv! Kompatibilne su sa svim pametnim uređajima sa opcijom blutut konekcije!

Kvalitetan zvuk uz slobodu pokreta

Briga o dužini kablova, džepovima za telefon, ograničenosti pokreta su prošlost! Uz Moćne bežične slušalice uživajte u kvalitetnom zvuku Vaše omiljene muzike!

  • PRAKTIČNE – Moćne bežične slušalice dolaze u praktičnom pakovanju koje mogu stati bez problema u džep, te ih možete nositi svuda sa sobom i tačno znati gde se nalaze u svakom trenutku!
  • BEŽIČNO PUNJENJE – Kutijica za pakovanje je istovremeno i punjač za ove Moćne bežične slušalice, tako da ste sigurni da su slušalice uvek spremne za višesatno slušanje omiljenog zvuka!
  • MODERAN DIZAJN – Osim što doprinose boljem kvalitetu zvuka i slobodi pokreta, slušalice se, zahvaljujući svom modernom dizajnu, slažu uz svaku odevnu kombinaciju, pa možete biti sigurni da imate moderan dodatak svakom outfitu!

Praktične i moćne bežične slušalice

Svi smo iskusili zamršene slušalice nakon što ih izvadimo iz džepa ili torbe. Imamo utisak da ne možemo nikako da ih odmrsimo, pa nam se i smanji želja za slušanjem muzike. Tu je i nerviranje oko potrebne dužine kablića, ograničenost pokreta da se nešto ne izvuče, a šta ako nemamo džep za telefon pa moramo da isti nosimo u ruci? Uz Moćne bežične slušalice zaboravite na ove probleme! Sada brzo i lako povežite Vaš omiljeni pametni uređaj preko blutut konekcije sa ovim Moćnim bežičnim slušalicama i podignite iskustvo slušanja muzike na nivo višeg kvaliteta i većeg uživanja!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije

Materijal: Plastika

Dimenzije: 10cm x 10cm x 3.3cm

Boja: Bela